Cake icon

We’re celebrating 10 years of Wanderu by giving away $10,000 in free travel!  See details ››

Grootste Amerikaans bus en trein zoekplatform Wanderu lanceert in Europa

Lees deze aankondiging in:EnglishDeutschFrançais

Reizigers kunnen nu bus- en treinreizen boeken naar meer dan 1000+ bestemmingen binnen Europa via Wanderu.

BOSTON, MA, USA (25 januari 2017) – Wanderu, het grootste zoekplatform voor bus- en treinreizen in Noord-Amerika, heeft vandaag aangekondigd dat het zijn services heeft gelanceerd in Europa. Vanaf vandaag kunnen reizigers via Wanderu reizen vinden, vergelijken en boeken naar meer dan 1000 Europese steden waaronder bestemmingen in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, België, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en vele anderen. De service is gratis te gebruiken zonder extra boekingskosten.

Wanderu breidt uit naar Europa met de volgende partners: het Britse National Express, de Duitse busvervoerder Flixbus en de Franse busvervoerder OUIBUS. In de komende maanden zal Wanderu haar Europese dekking verhogen door het aanbieden van reismogelijkheden van 160 additionele bus- en treinvervoerders. Deze bevinden zich in Nederland, Spanje, Italië, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

“Het brengen van Wanderu naar Europa was een prioriteit voor ons sinds de website lancering in 2013” vertelt Polina Raygorodskaya, mede-oprichter en CEO van Wanderu. “Er zijn zoveel budget bewuste mogelijkheden naar vele mooie bestemmingen op het continent, het is onze plicht reizigers een centrale plaats te bieden waarbij zij alle opties kunnen vinden voor de perfecte reis.”

Wanderu introduceert voor Europese reizigers ook haar unieke technologie welke op eenvoudige wijze automatisch bus- en treinreizen van verschillende vervoerders combineert voor een budget bewuste reis. Het voordeel is dat reizigers nu meer dan 480 000 routes kunnen nemen welke exclusief beschikbaar zijn via Wanderu.

Bus- en trein kaarten voor Europese en Amerikaanse bestemmingen zijn nu beschikbaar op www.wanderu.com en in de Wanderu App voor iOS en Android. Beide zijn onderdeel van het zoekplatform om het boeken van reizen efficiënter en minder stressvol te maken.

Wanderu is continu bezig met het uitbreiden van services voor de generatie millenials. Het bedrijf is reeds begonnen met het integreren van vluchten en accommodatie in de zoekresultaten met als doel reizigers een platform te geven waar zij alles kunnen vinden met betrekking tot het plannen van een complete reis.

Over Wanderu

Wanderu is de eenvoudigste manier om bus en trein reizen te boeken. Op Wanderu.com of via de gratis Wanderu app beschikbaar voor iOS en Android, kunnen reizigers bestemmingen vergelijken en tickets boeken met de talrijke bus en trein maatschappijen binnen Noord-Amerika en Europa.

Onder Wanderu’s partners bevinden zich de grote personen transportbedrijven zoals: Amtrak, Greyhound, Megabus, Boltbus, Peter Pan Bus Lines, VIA Rail Canada, National Express, FlixBus, Grupo Senda, and Trailways of New York en vele meer.

In november 2016 werd Wanderu genoemd in de top 15 bedrijven van 2016 door Inc. Magazine. Eerder in 2016, werden Wanderu’s mede-oprichters Polina Raygoroskaya en Igor Bratnikov geroemd in Forbes’ jaarlijkse 30 onder 30 lijst van uitmuntende entrepreneurs in de categorie “Consumer Tech”.

Voor meer informatie, volg Wanderu of Facebook, Twitter en Instagram.

Contact

Staffo Dobrev
PR Manager
[email protected]

Meer informatie

Wanderu Press Images

Wanderu Press Kit

Like what you read?
Spread the word:

About the author
Staffo Dobrev

Staffo Dobrev

Having lived in some of the greatest cities in the world, Staffo has always had a soft spot for travel and adventures. Instead of hitting the usual tourist attractions, though, Staffo prefers to make friends with local people and check out fun places and activities that are not in the travel books.

Come wander with us!

Follow us for travel hacks, inspo, and deals right in your feed: